2019.03.04.

Iparcikk üzlet

Nálunk mindent megtalál, amire a ház körül, a kertben vagy a gyümölcsösben szüksége lehet!


Termékeinket megrendelheti webáruházunkban is:

Komfortos Gazda Webáruház >


A megszokottakhoz képest még nagyobb választékban találhat nálunk vetőmagokat, dughagymákat, burgonyát és virágmagokat is. Ha a kerti munkákhoz szerszámra van szüksége nálunk azt is beszerezheti.

Virágültetéshez való kaspókat, cserepeket, balkonládákat, műtrágyákat, termőföldeket széles választékban megtalálja nálunk, utóbbinál vásárlás mérettől függően tudunk segíteni a házhoz szállításban is Dombóvár területén belül!

  • iparcikk üzlet

Szőlészet és borászat tekintetében széles választékunkat a vásárlói igények és visszajelzések alapján folyamatosan tovább bővítjük: legyen szó szüretelő ollóról, borszivattyúról, hozzá tartozó szűrőkről, borosüvegről, dugóról, demizsonról vagy akár rozsdamentes acéltartályról.

Zöldkönyvvel rendelkező kollégáink a gyümölcsösök kezeléséhez is tudnak tanácsokat adni. Legyen szó tavaszi lemosó permetről vagy év közben felmerülő problémáról, mindig érdemes visszatérni hozzánk, mert nálunk megoldás az első!

Mindezek mellett gondoltunk azokra is, akiknek a kertjében található kisebb nagyobb tó vagy medence: folyamatosan fejlődünk és az idei szezonra ebből is nagy választékkal készülünk.

Minőségi barkácsgépeink, valamint kulcsmásolás, fűrészláncélezés és láncszegecselés szolgáltatásunk mellett házon belül, illetve kívül alkalmazható lakkok, lazúr-, zománc- és falfestékek széles kínálatával várjuk Önt.

Kerti gépek, fűnyírók, fűkaszák, motoros és kézi permetezők, lombfúvók, láncfűrészek valamint a hozzá tartozó alkatrészeknek a korábbiakhoz képest nagyobb választékával, többféle márkájával rendelkezünk.

Iparcikk üzlet Iparcikk üzlet

 


További szolgáltatások:

 

 

 


Nyitva tartás:
hétfő – péntek: 7:30 – 17:00
szombat: 7:00 – 12:00

Cím:
7200 Dombóvár, Szabadság u. 10.

Telefon:
06 74 466 546
06 30 326 7907

E-mail:
[email protected]