2019.03.04.

Állás

A Dombó-Coop Zrt.-nél jelenleg az alábbi betölthető munkakörök várják a jelentkezőket. Pályázni fényképes szakmai önéletrajz benyújtásával lehet az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: allas@dombocoop.hu

Postacím: 7200 Dombóvár, Hunyadi tér 7.


Aktuális állásajánlataink:

Élelmiszer bolti eladó – pénztáros

Munkaidő: Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Dombóvár

A Dombó-Coop Zrt. több tíz éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkező dombóvári székhelyű vállalkozás, ahol a fő célkitűzés a vásárlók minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása és ezáltal a forgalom maximalizálása. A vállalkozás az eredményeinek növelése érdekében keresi azokat a motivált munkavállalókat, akik szeretik a világosan megfogalmazott és egyértelmű célok mentén történő munkavégzést úgy, hogy a napi feladatok megoldása a megszokott napi ügymeneten túl néha olyan új dolgokat is tartalmaz, amihez kreativitás, talpraesettség és problémamegoldó képesség is szükséges.

Feladataid közé fog tartozni többek között az üzlet vásárlói igények szerinti árukészlettel való feltöltése, a vásárlók udvarias és szakszerű kiszolgálása, az üzlet külső és belső képnek előírások szerinti fenntartása, a pénztárosi feladatok ellátása.

Ha érzel magadban erőt, kitartást és szeretnél egy fiatalos, lendületes csapat tagjává válni, akkor nálunk van a helyed! Bejelentett munkaviszony mellett határozatlan munkaszerződéssel, teljesítményarányos bérezési rendszerrel dolgozunk, akár előrelépési lehetőséggel, így az álmaid megvalósítása csak rajtad múlhat! Jelentkezz még ma és légy a csapatunk tagja Te is! Ahogy a cégünk szlogenje is mondja:

“DOMBÓ-COOP, Önhöz a legközelebb!”

Állás